Sziráki Pál is rámutatott Orbánék átlátszó hazugságára a vagyontalanságról

Megosztás

A kampánycélokat szolgáló vagyonnyilatkozat és disznóvágásos videó remek színjáték, de aki nem teljesen csőlátású, megkérdőjelezhetetlenül láthatja, hogyan váltak milliárdossá Orbán Viktor családtagjai az elmúlt tizenkét évben. Ahogy a NER további tagjai is.

Az ellenzéki összefogás egyik megyei jelöltje, Sziráki Pál saját Facebook-oldalán mutatja be a valóságot, amelyet csak akkor nem látunk, ha szándékosan nem akarjuk észrevenni.

“SOSEM VOLTAM VAGYONOS EMBER, NEM VAGYOK, NEM IS LESZEK”

“Így mulat a „kispénzű” miniszterelnök egy olyan budapesti luxusétteremben, ahol egy főre 33 ezer forint a vacsora. A hét fáradalmait a több milliárd forintból épülő hatvanpusztai kastélyban pihenheti ki, hétvégente pedig oligarcha barátai magánrepülőivel utazik meccset nézni a VIP-szektorba. Ez Orbán Viktor valódi élete…

A megtévesztő vagyonnyilatkozatokkal és az öttömösi disznóvágáshoz hasonló színjátékokkal próbálja elrejteni, hogy az elmúlt 12 évben az egész Orbán család és a teljes baráti körük is közpénzből milliárdosokká lettek.A nagy drágulások miatt egyre nehezebb megélni Magyarországon. Közben Orbán és a fideszes kiváltságosok a mi pénzükön élnek fényűző életet. Áprilisban tegyünk igazságot, váltsuk le őket és legyen Magyarország mindannyiunké!”

Kapcsolódó cikkek